Kaikki rakkaudesta

Tarina rakkaudesta alkaa rakentua jo lapsuudessa. Tarkkailemme vanhempiemme välistä suhdetta, opimme tunteita ja tietoa, ja muodostamme näkemyksiä erilaisten tilanteiden perusteella. Samalla rakennamme käsitystä itsestämme ja suhteestamme muihin.

Romanttiseen teini-iän ensirakkauteen kuuluu usein katkeransuloinen draamankaari. Kohtaamme silloin ensimmäistä kertaa rakkauden väkevän voiman, joka mullistaa mielen ja saa monenlaiset tunteet roihuamaan – niin hyvässä kuin pahassa. Tunteet seilaavat usein laidasta laitaan, onnen ja yhteyden tunteista sydänjuuria vihloviin loukkaantumisiin ja raastavaan ikävään, joita luonnon hormonicocktail vahvistaa.

Muutamia suhteita läpi käytyämme muodostamme alitajuisen käsityksen rakkaudesta ja sen mahdollisuuksista. Jos koemme tarpeeksi monta viiltävää pettymystä rakkauteen, usko romantiikkaan ja kestävään parisuhdeonneen saattaa hiipua.

Pelot ja rajoittavat uskomukset voivat hiljalleen saada meistä yliotteen ja saatamme alkaa elää pelosta käsin, käsijarru päällä.

Jos omassa rakkauden tarinassamme on alitajuinen umpisolmu, unelmien kumppani harvoin kävelee elämäämme – ja jos kävelee, suhde saattaa helposti kompastua omiin epävarmuuksiimme ja hankaliin tunteisiin.

Ennen kuin opimme kommunikoimaan toiveemme ja halumme, meidän täytyy ensin vahvistaa itsetuntemustamme rakkaudessa, ja oppia rakastamaan itseämme.  

Alitajunnassa lymyilevistä rajoittavista uskomuksista voi olla vaikea vapautua omin avuin, koska olemme ihmissuhdekaavoillemme usein sokeita. Tiedän sen omasta kokemuksestani. Siksi olen kehittänyt Kaikki rakkaudesta -valmennuksen ja valjastanut siihen kaikki parhaat työkaluni.

Kaikki rakkaudesta -konsepti on luotu alun perin yksilö- ja ryhmävalmennukseksi. Nyt se on tarjolla myös verkossa tapahtuvana itseohjautuvana, laajennettuna ja uudistettuna versiona. Voit opiskella tämän kurssin kanssani omaan tahtiisi – kotisohvalta käsin, silloin kuin sinulle sopii.

Verkkovalmennuksen hinta on vain yksi viidesosa henkilökohtaisen valmennuksen hinnasta. Olen innoissani, että voin nyt tarjota parhaat työkaluni ja tämän testatun menetelmän näin edullisesti, aikaan ja paikkaan katsomatta. Tutustu valmennuksen sisältöön tästä.