Kokemuksia valmennuksesta

Olin yrittänyt jo vaikka mitä: elää hetkessä ja toistaa itselleni positiivisia mantroja. Olin alkanut jo luovuttaa miesten suhteen ja tarvitsin tervettä muistutusta siitä miten olla oikeasti avoin ja voittaa pelkoni. Innostuin todella paljon, kun luin valmennuksestasi! Kaikki asiat, jotka mainitsit rakkaushaasteessasi, olivat kuin suoraan minun mielestäni: todella tuntui, ettei hyviä miehiä ole enää jäljellä mutta toisaalta en edes tiennyt, millainen mies minulle sopisi. Oli hienoa, että pääsin valmennukseen mukaan!”

Olen aina ollut melko analyyttinen ja pyrkinyt ymmärtämään itseäni paremmin, jotta pystyisin elämään täysillä. Rakkausasioissa olen kuitenkin aina ollut ymmälläni. Oli suuri kynnys lähteä tähän mukaan mutta olen niin tyytyväinen ja ikuisesti kiitollinen tästä kokemuksesta!”

Valmennuksen sisältö ylitti odotukseni. Pelkäsin aluksi, että onkohan tämä nyt sellaista hömppää, mistä on vaikea saada mitään irti. Olin tehnyt paljon itsetutkiskelua ja lukenut paljon, joten todella epäilin, saisinko tästä valmennuksesta mitään hyödyllistä. Jokaisella sessiolla koin kuitenkin mielettömiä ja tärkeitä ahaa-elämyksiä.”

Minulla on historia erittäin narsistisista tyypeistä ja todella onnettomista suhteista mutta jokin kyllä naksahti päässäni valmennuksen aikana. Löysin ihmisen, joka on arvomaailmaltaan hyvin samanlainen kuin minä ja kaikin puolin todella upea tyyppi. Onnistuin pysymään suhteen alussa avoimena, arvostamaan hänen aitoja luonteenpiirteitään enkä karkottanut häntä omalla sekoilullani.”

Halusin oppia antautumaan rakkaudelle enemmän, poistaa suojia. Halusin saada lisää rohkeutta ja fokusta itseeni – siihen mitä minä teen eikä siihen, mitä odotan toiselta, omia rajoja ja tarpeita kunnioittaen. Sain paljon uutta tietoa ja ajatuksia näille osa-alueille, ja koen että erityisesti rohkeus lisääntyi. Itseni näkemisen taito voimistui ja opin pitämään itseäni muihin nähden tasavertaisempana.”

Koen, että suurimman hyödyn sain työkaluista, joilla osaan nyt aiempaa paremmin kyseenalaistaa omaa ajatteluani ja reaktioitani asioihin, ihmisiin ja tilanteisiin. Näistä työkaluista on jatkossa varmasti hyötyä niin rakkaudessa kuin muillakin elämänalueilla.”

Sain neuvoja ja oivalluksia asioista, joita en ennen nähnyt ollenkaan (tai ainakaan!) rakkauselämääni vaikuttavina asioina. Uskon vahvasti, että valmennuksesta oli apua paitsi rakkauden löytämiseen mutta myös koko loppuelämäni rakkausasioihin. Tulee melkein kiitollisuuden itku silmään, kun mietin asioita, joita sain tältä valmennukselta!”

Sain lisää ymmärrystä siihen, miten toimin ihmisenä. Ymmärsin alkaa olla armollinen ja rakkaudellinen itselleni bliss-listan myötä joka päivä. Sain upeita työkaluja, joita käyttää vaikean paikan tullen.”