Kaikki Rakkaudesta

94,00

Haluatko jotain muuta rakkaudelta, kuin mitä olet tottunut saamaan? Oletko valmis konkreettiseen muutokseen rakkauselämässäsi? Tämä valmennus on juuri sinulle, joka haluat muuttaa rakkauselämäsi suunnan lopullisesti.

Osasto:

Kuvaus

Kaikki Rakkaudesta -verkko­valmennus

Valmennuksessa raivaamme isommat ja pienemmät esteet edestä pois. Yhdessä. Tulet valmennuksen aikana ymmärtämään, että syvän ja hyvän parisuhteen saavuttaminen on täysin mahdollista juurikin sinulle! Ja näkemään kuinka voit sen saavuttaa. Tämän kaiken pääset nyt tekemään itsenäisesti ja omaan tahtiisi. Valmennukset on ennakkoon videoitu ja saatavilla sinulle heti! Kaikki Rakkaudesta verkkovalmennuksessa on myös mukana 6 vierailevaa voimanaista, joiden osaamisesta saat ammentaa tunnin mittaisen haastattelun aikana.

Valmennuksen jälkeen sinulla on:

 • Vahva usko siihen, että olet oman rakkauselämäsi ohjaksissa
 • Uusia, mullistavia tapoja ajatella itseäsi ja rakkauselämääsi
 • Vapaus olla rakkaudessa oma ihana itsesi
 • Vahva joustava ydin, ja muuttunut asenne
 • Työkalut toimia pelkojesi kanssa ja usko upeaan tulevaisuuteen

Valmennuksessa käymme läpi syitä siihen, miksi asiat tapahtuvat rakkauselämässäsi tietyllä tavalla. Vahvistamme sinua sisältäpäin tutustumalla todelliseen minääsi. Keskitymme kääntämään turhautumisen positiiviseksi jännitykseksi kohti tulevaisuutta. Ja tämä tehdään yhdessä! Sinun ei tarvitse enää yksin pyöritellä asioita, kuljen kanssasi askel askeleelta. Edessäsi on haastavia hetkiä, mutta ah mitä palkintoja myös.

Valmennus sopii sinulle, joka:

 • Löydät itsesi samanlaisia kaavoja toistavista parisuhteista
 • Et ikinä tunnu pääsevän kestävään parisuhteeseen saakka
 • Olet  juuri parisuhteessa, mutta et ole varma onko se sinulle juuri oikea
 • Pelkäät aina mokaavasi rakkaudessa

Valmennuksessa tulemme kysymään kysymyksiä, tekemään tehtäviä ja keskittymään niihin asioihin, jotka auttavat sinua purkamaan muureja, jotka olet tiedostamattasi tai tietoisesti, rakentanut sinun ja oikean rakkauden väliin. Mukana valmennuksessa meillä on viisi huikeaa vierailevaa tähteä, jotka auttavat sinua matkallasi kohti unelmiesi rakkauselämää.

Valmennukseen onnistumisen edellytyksenä on halu muuttaa rakkauselämäsi. Olisiko nyt oikea hetki tehdä muutos ja sijoittaa itseesi? Tämä ensimmäinen askel sinun tulee ottaa itse. Mieti minkälaisen muutoksen haluaisit nähdä elämässäsi ja mitä kaikkea ihanaa saavuttaa? Jos luet tätä ja tunnet läikähdyksen sydämessäsi, olet valmis. Mieletöntä!

Valmennuksessa saat:

 1. Menetelmän, jolla vahvistat suhdetta itseesi. Itsetuntosi kohenee, jotka voit tuntea olosi hyväksi ja rennoksi omana itsenäsi ihanien miesten seurassa.
 2. Selvität itsellesi, miksi aina päädyt suhteisiin miesten kanssa, jotka eivät ole valmiita sitoutumaan tai joissa rakkaus loppuu kesken.
 3. Kuinka löytää ja rikkoa uskomukset, jotka pitävät sinut jumissa nykyisissä kaavoissasi.

Valmennus sisältää:

 • Yli 20 valmennusvideota ja äänitettä rakkauden maailmaan Renja Reenpään kanssa
 • Yli 6 tuntia videohaastattelua ja ääntä vierailevien tähtien kanssa. Vierailevina valmentajina Tara Lange, Emilia Lahti, Teresa Välimäki, Mariko Pajalahti, Pauliina Flang ja Merja Valve
 • Meditaatiot, jotka auttavat sinua syventämään oppimistasi
 • Huolella laaditut tehtävät, jotka saat aina videon yhteydessä tehtäväksesi
 • Käytännön lähestymistavan esimerkkeineen ja voimakkaat työkalut, joilla muutos jatkuu vielä pitkään valmennuksen jälkeenkin
 • Oman kannustavan yhteisön naisia suljetussa facebook ryhmässä. Voit jakaa mieltäsi askarruttavat asiat ja saada vertaistukea halutessasi
 • Lukusuosituksia itseopiskeluun

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti unelmiesi rakkauselämää?

Joo, joo ja joo! Sano kyllä heti! Tule mukaan rakkauselämäsi mullistavaan valmennukseemme. Saat tehdä valmennuksen omassa rauhassasi ja tahdissasi. Valmennus ei yritä muuttaa sinua ihmisenä, vaan tarjoaa mahdollisuudet kasvaa rakkauden todelliseksi osaajaksi. Tulet oppimaan paljon uutta rakkaudessa ja löydät itsestäsi uuden vaihteen jolla vedät puoleesi unelmiesi rakkauselämän.

Avaa ovi rakkauteen nyt

Valmentajasi

Renja Reenpää

Muutos- ja rakkausvalmentaja

Asiakastyökokemus

Asiakaspalvelutyötä olen tehnyt lähes koko elämäni. Työn painopiste ja luonne on muuttunut elämäni edetessä, koulutuksen ja työn myötä. Esimiestyö antoi minulle ensimmäisen kimmokkeen valmentajaksi ryhtymiseen. Aloin toteuttaa unelmaani elämänmuutoksen jälkeen. Olen toiminut henkilökohtaisena valmentajana vuodesta 2015 alkaen. Elämäntehtävänäni on inspiroida, opastaa ja auttaa upeat asiakkaani oman elämänsä huipulle. Valmennan yksityishenkilöitä, ryhmiä ja yrityksiä.

Erityisosaaminen

Olen erikoistunut pysyvän muutoksen aikaansaamiseen. Kyse voi olla tavoitteisiin pääsemisestä, rakkaudesta tai urasta. Elämän hankalat valinnat ja hiljainen tyytymättömyys ovat ydinosaamisalueeni vaikutuspiirissä. Rakkausvalmennus on erityisen lähellä sydäntäni. Kaikki Rakkaudesta – valmennus lähti asiakkaideni oikeista tarpeista sekä omasta halustani luoda konsepti, jolla mahdollistetaan oman rakkauselämän uudelleenmuokkaus. Itselläni on ennen nykyistä avioliittoani kolme eroon johtanutta avoliittoa, joten myös oman suhteen onnistuminen on ollut hyvä motivaattori tiedon ja taidon keräämisessä rakkauden saralla. Valmennuksessa  käymme läpi omien kipupisteiden lisäksi todella konkreettisia työkaluja sen elämän rakkauden löytämiseen sekä pitämiseen. Tavoitteenani on ohjata sinua muokkaamaan päivittäisestä arjestasi onnellista ja antoisaa, oli sitten kyse rakkauselämästäsi tai urastasi. Valmennan testatuilla konsepteilla ja tekniikoilla, jotka johtavat oivalluksiin ja muutokseen elämässäsi mutta jättävät sinulle tilaa olla oma ihana itsesi.

Asiakkaani kuvailevat minua valmentajaksi, joka tietää reittinsä. He käyttävät mm. näitä sanoja: Rehellinen, Lämmin, Tiukka, Kepeä, Osaava.

Koulutus ja kielitaito

Henkilökohtaisen valmentajan työhön olen saanut koulutukseni New Yorkissa, Jeannine Yoderin loistavassa Mentor Masterclass ohjelmassa. Ennen valmentajaksi tuloani olen vaikuttanut liike-elämässä markkinoinnin, liikkeenjohdon ja esimiestehtävien muodossa.

Kauppatieteiden maisteri (KTM), Mentor Masterclass sertifioitu Life Coach (MMC)

Kielitaito: työskentelen Suomeksi ja englanniksi

Osoite: Valmennan ensisijaisesti verkon välityksellä: Zoom, Skype, Google Hangouts. Henkilökohtaiset tapaamiset ovat myös sovittavissa Helsingissä.

 

Avaa ovi rakkauteen nyt

Vierailevat voimanaiset

Emilia Lahti

Emilia Lahti on sisututkija, voimanainen ja elämässä matkustaja. Hän uskoo yhteisöllisyyteen ja elää toimiakseen inhimillisen lämmön katalyyttina, jolla rakennetaan siltoja tämän hetken ja kukoistavien tulevaisuuksien väliin.  Emilia valmistelee väitöskirjaansa ilmiöstä, jossa yksilöt ja yhteisöt kurottavat yli oletettujen resurssiensa ja selviävät äärimmäisistä haasteista.

Tara Lange

Tara Lange on kirjailija, luennoitsija, kokemustensa jakaja, äiti ja vaimo. Hän kirjoittaa blogia Hidasta elämää sivustolla ja on perehtynyt oman elämänsä oppien mukaan tunteiden käsittelyyn ja hyväksymiseen. Taran kanssa keskustellaan tunteiden kanssa elämisestä kokonaisvaltaisesti ja kuullaan konkreettisia vinkkejä omien tunteiden selvittelyyn.

Teresa Välimäki

Teresa Välimäki on huippukokki, ravintovalmentaja, ja intohimoinen liikkuja. Hän luennoi, opastaa ja tekee ruokaa rakkaudella. Teresan kanssa mietitään rakkauden ruokia ja ravintoa osana hyvää oloa sekä sitä lähes täydellistä rakkauselämää.

 

Mariko Pajalahti

Mariko Pajalahti on joogaopettaja, laulaja sekä musiikintekijä. Mariko ohjaa joogatunteja Helsingissä ja retriitteilee Ranskassa. Marikon kanssa on aina yhtä antoisaa pohtia omaa hengitystä, kehoa, elämään laskeutumista ja tietenkin rakkautta.

 

Pauliina Flang

Pauliina Flang on seksuaaliterapeutti, yrittäjä ja suurperheellinen, joka pitää unelmoinnista ja kuuntelee mielelläni. Hän on kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja valmentaa sekä ohjaa asiakkaitaan lämmöllä. Pauliinan kanssa oivalletaan uusia asioita parisuhteesta ja keskustellaan isoista möröistä, joita rakkaudessa tulee vastaan.

 

Merja Valve

Merja Valve on joogaava musiikinmaisteri, äänihoitaja ja yrittäjä. Hän on valovoimainen ja inspiroiva opettaja työvälineinään ääni ja liike voimallisena välineinä, jotka vaikuttavat kehoon ja mieleen. Merjan kanssa kuunnellaan uusia ajatuksia ja puhutaan värähtelyn voimasta.

Avaa ovi rakkauteen nyt

 

Kurssin sisältö

Osa 1, Nautinto: Ensimmäisessä osassa lähdemme ajattelemalla ja muistelemalla etsimään avainta onnelliseen parisuhteeseen sinun oman napasi kautta. Tavoitteena tässä osassa on oppia rakastamaan ja hyväksymään itseään. Tutustumme haluihisi, valoisaan ja pimeään puoleesi, sekä nautintoon. Mitä sinä tarvitset? Aloitamme nautinnon löytämisestä ja harjoittamisesta. Kuinka laitat itsesi etusijalle? Mitä voit tehdä arvostaaksesi itseäsi ja nauttiaksesi elämästä.

Osa 2, Arvot: Tässä osassa lähdemme sukeltamaan hiukan syvemmälle alitajuntaasi ja alamme tukemaan löytöjämme päätöksenteolla. Tavoitteena sinulla on ymmärtää itseäsi paremmin. Jatkamme arvomaailmasi ja fokuksesi parissa. Mitkä arvot ovat tärkeimpia sinun (tulevassa) parisuhteessasi? Visioidaan tulevaisuuteen se unelmien mies. Avataan ovi todellisiin toiveisiisi.

Osa 3, Uskomukset: Tämä osa sisältää syvää itsetutkiskelua ja parantamista. Liikumme jälleen askelen syvemmälle ja tavoitteena sinulla on vaikuttaa itseesi. Nyt rooliin astuvat ahaa kokemukset ja sinnikäs harjoittelu. Etsitään rakkauselämääsi rajoittavat uskomukset ja tunteet niiden takana. Aloitetaan prosessi niiden muokkaamiseksi.

Osa 4, Rakkauden strategia: Tässä osassa saat paljon uutta tietoa tukemaan käsitystäsi naisen ja miehen välisestä suhteesta. Alat avaamaan itseäsi ja oppimaasi ulospäin. Katsomme rakkauden syntyä ja parisuhteen dynamiikkaa. Kurkistamme energioiden maailmaan ja miehen mieleen. Mitä unelmiesi mies tarvitsee ja haluaa? Miten löydät ja pidät unelmiesi uroksen?

Osa 5, Irti päästäminen: Saavutetaan luottamus tehtyyn työhön, harjoitellaan päästämään irti asioista, jotka eivät palvele sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Astutaan oman rakkauselämäsi ohjaksiin ja eletään elämää uusin silmin.

Avaa ovi rakkauteen nyt

UKK

Miten valmennus toimii?

Valmennus on täysin verkossa omaan tahtiin tehtävä kokonaisuus. Suositusaika valmennuksen kestolle on 5-12 viikkoa. Riippuu täysin omasta sitoutumisestasi ja intensiivisyydestäsi kuinka paljon aikaa tarvitset asioiden omaksumiselle. Valmennus koostuu videoista, kirjallisista tehtävistä, sekä äänitteistä. Halukkaille on myös suljettu fb ryhmä, jossa voi jakaa omia ajatuksiaan ja saada tukea. Kun olet maksanut valmennukset saat tunnukset valmennusportaaliin. Saat tunnukset käyttöösi 6ksi kuukaudeksi, joten pääset palaamaan materiaaleihin tarvittaessa.

Kenelle valmennus sopii? 

Valmennus soveltuu naisille, ketkä haluavat muutosta tai vahvistusta rakkauselämäänsä. Voit olla sinkku, parisuhteessa, tai “vaikeasti selitettävässä” tilanteessa. Valmennuksiimme osallistuu naisia monista eri elämäntilanteista.

Mitä jos kaipaan henkilökohtaista valmennusta? 

Valmennus on suunniteltu itsenäiseksi kokonaisuudeksi. Jos kuitenkin haluat syventää osaamistasi tai keskustella omasta henkilökohtaisesta tilanteestasi on Kaikki Rakkaudesta osallistujille tarjolla henkilökohtaisia valmennustapaamisia erityishintaan (zoom/skype yhteydellä) 2 x 50min 120€. Valmennus on myös saatavana täysin privaattina, joka sisältää 6 henkilökohtaista tapaamista 6 x 60 min 490€. Olethan tällöin yhteydessä valmentajaasi coachrenja@gmail.com.

Sopiiko valmennus seksuaalivähemmistöjen edustajille? 

Valmennus on omalla tavallaan naiseuden peruskurssi ja sopii kaikille, ketkä kokevat olevansa naisia identiteetiltään. Se on toki luotu heterosuhteita ajatellen, joten osallistujan täytyy sietää termejä nainen ja mies sekä pystyä asettamaan itsensä tähän verbaaliseen kontekstiin omasta näkökulmastaan.

Avaa ovi rakkauteen nyt