Valmentajasi Renja

Rakkaus on onnellisuutemme kannalta valtavan tärkeä asia. Itsensä rakastaminen ei ole päämäärä – se on ennemminkin valintoja, jotka johtavat syvään itsetuntemukseen. Itsetuntemuksen myötä meille avautuu täysin uudenlainen rakkauselämä. Unelmiemme kumppani voi ilmestyä elämäämme vasta sitten, kun olemme rehellisesti tutustuneet omiin, todellisiin toiveisiimme. Minun intohimoni on auttaa sinua siinä.

Olen Renja Reenpää, henkilökohtainen valmentajasi ja opastan sinut kohti unelmiesi rakkauselämää. Sytyn siitä, että saan toteuttaa omaa tarkoitustani. Missioni on parantaa maailmaa, yksi ihminen kerrallaan.

Jokainen meistä haluaa löytää rakkauden mutta matkalla on usein näkymättömiä esteitä. Haave täydellisestä kumppanista voi herättää valtavaa riittämättömyyden tunnetta. Saatamme sotkeutua kerta toisensa jälkeen vanhoihin ihmissuhdekaavoihimme ja ihmetellä, miksi vedämme maagisesti puoleemme vain niitä epäsopivia tyyppejä. Saatamme elää parisuhteessa mutta pohtia, olisiko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella. Mistä tiedämme, onko suhde ylipäätään menossa sinne, minne itse haluamme mennä?

Tiedän kuinka turhauttavaa tämä kaikki pähkäily voi pahimmillaan olla, koska olen tehnyt rakkaudessa lukuisia ylilyöntejä ja opetellut itseni rakastamisen taidon kantapään kautta.

Kolmen umpisolmulle menneen avoliiton jälkeen minulla ei ollut muita vaihtoehtoja kuin ryhtyä selvittämään, miksi suhteeni eivät onnistu. Tarvitsin ison elämänmuutoksen ja lähdin ulkomaille opiskelemaan. Antauduin kuulostelemaan aitoja toiveitani ja halujani. Opettelin ottamaan vastuuta itsestäni. Aloin nähdä, miten nurinkurisesti olin aina suhteissani toiminut: hakenut ensin turvaa, sitten ylenpalttista vapautta, seilannut äärilaidasta toiseen ja yrittänyt löytää ratkaisuja toisesta ihmisestä. Osoittanut syyttävällä sormella aina jonnekin.

Lopulta oli vapauttavaa tajuta, että todelliset vastaukset ja oma voima ovatkin sisälläni. Tiedän, että ne löytyvät sinustakin ja tiedän, miten saamme ne esiin.

Oivalluksieni jälkeen päästin irti vanhoista kaavoista, suljin tietyt ovet perässäni ja tein itselleni selväksi, millaisen suhteen lopulta haluan. Tiesin, että minun olisi tehtävä selkeitä valintoja, jotta uudet ovet avautuisivat. Pian sen jälkeen tapasin todellisen elämäni miehen, jonka kanssa saatoin alkaa rakentaa aidosti rehellistä ja onnellista avioliittoa.

Olen koonnut kaiken oppimani Kaikki Rakkaudesta -verkkovalmennukseksi, koska haluan sinun löytävän elämäsi rakkauden nopeammin, ilman kaikkia turhauttavia kiertoreittejä. Tuon myös tueksesi 6 asiantuntijaa, joiden kanssa peilataan rakkauselämää monesta uudesta näkökulmasta. Valmennuksen myötä opit ottamaan vastuun omasta onnellisuudestasi ja rakkauselämästäsi.

Olen kouluttautunut henkilökohtaisen valmentajan työhön New Yorkissa, Jeannine Yoderin Mentor Masterclass -ohjelmassa. Sitä ennen olen vaikuttanut liike-elämässä liikkeenjohdon ja esimiestehtävien muodossa. Valmennan testatuilla ja tehokkailla konsepteilla, jotka johtavat oivalluksiin ja pysyviin muutoksiin, mutta jotka jättävät sinulle tilan olla oma ihana itsesi. Asiakkaani kuvaavat minua usein sanoilla rehellinen, lämmin, tiukka, kepeä ja osaava.

Opetan sinut tuntemaan oman arvosi ja toimimaan sen mukaisesti, jotta unelmiesi rakkauselämä voit tulla haaveista todeksi. Ryhdytäänkö heti töihin?